Categorie├źn
Uncategorized

12_uitvaart verzekering.1594029187.html

Een uitvaartverzekering en de Begrafenis Verzekering

Uitvaart en begrafenis verzekering hebben zowel hun voor- en nadelen. Beide bieden u een aantal dekking. Hier is een snel overzicht van dit beleid en hoe ze werken.

Crematie – Als u cremeren uw geliefde, moet je kijken naar dit beleid en zien wat het voor u kan doen bij de behandeling van begrafeniskosten. Dit beleid kan extra kosten toe te voegen aan uw uitvaart en begrafenis kosten.

Sterfte Insurance Beleid – Als u dit soort beleid te kopen, zal het je te beschermen in het geval dat je nodig hebt om aanspraak op uw eigen. Echter, het enige dekking die het biedt, is de dood voordelen die werden verdiend voor de dood.

Sterfte Verzekering – Dit type beleid zal de dood voordelen van 62-jarige leeftijd tot de dood. Het zal ook de dood voordelen in het geval dat u arbeidsongeschikt wordt voor de leeftijd van 62. Met dit soort beleid, zal uw nabestaanden uitkering alsof ze nog steeds een afhankelijke.

Daarnaast is de dekking is ook vergelijkbaar met de traditionele verzekering. In tegenstelling tot een verzekering, is er geen uitkering bij overlijden te verzamelen over als je sterft.

Zolang de persoon aan wie u betaalt de premies die minstens 18 jaar oud zijn, kunt u een verzoek dat de persoon die fungeren als uw begunstigde en kunt u verzamelen van hen. Maar, als de persoon sterft, moet je tot het afsluiten van een levensverzekering.

Health Insurance Beleid – Een dergelijk beleid kan zeer nuttig zijn voor vele redenen. Ziektekostenverzekering is niet verplicht, maar de meeste werkgevers bieden een soort van ziektekostenverzekering.

Met dit soort beleid, kunt u ervoor kiezen om te overlijden of levensverzekeringen voordelen, maar ook ontvangen. Nogmaals, de enige dekking die je hebt is de dood voordelen die werden verdiend voor de dood. U moet beslissen of u wilt blijven ontvangen levensverzekeringen uitkeringen tot het einde van het leven van de verzekerde of als u wilt verzamelen op het overlijden zodra de verzekerde is verstreken.

Burial Insurance – Dit type beleid zal de begrafenis kosten te dekken en zal ook betalen een begunstigde. Nogmaals, moet u een definitieve beslissing voor de dood te maken. In het geval dat je sterft voor de begrafenis, de begrafenis thuis is verantwoordelijk voor het betalen voor de begrafeniskosten.

Wat gebeurt er met de resterende dood voordelen en de maandelijkse premie betalen? Zodra je sterft, de begunstigde heeft de optie om het overlijden te dragen aan een rekening waarop u de genoemde begunstigde.

De overige premies aan de begunstigde worden verzonden en u kunt doorgaan met de maandelijkse betalingen aan de begunstigde of de begunstigde kan ervoor kiezen om deze fondsen door te geven aan uw erfgenamen. Zoals eerder gezegd, als je ervoor kiest om het overlijden te dragen aan uw erfgenamen, de begrafenis thuis is verantwoordelijk voor het betalen voor de begrafeniskosten.

Vergeet niet dat elk van deze dekking type heeft een aantal voor- en nadelen. Aangezien er voor-en nadelen, moet je ze af te wegen alvorens een definitief besluit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.